Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Μια νέα συμφωνία που υπεγράφη στην ανάπτυξη και την κατασκευή λειτουργικό μηχανισμό 24kV

Source:

Λόγω μας πλούσια εμπειρία και εμπιστοσύνη από τους πελάτες μας, η εταιρεία μας πρόσφατα υπέγραψε μια συμφωνία με ένα από υπερπόντιες πελάτες μας στο σχεδιασμό και την κατασκευή ειδικών 24kV λειτουργικό μηχανισμό τους διακόπτη κυκλώματος κενού. VCB αυτό θα χρησιμοποιήσει interrupter κενό Siemens (κενό μπουκάλι), που πρέπει μας λειτουργικό μηχανισμό με τέλεια χαρακτηριστικά όπως υψηλής επαφής εγκεφαλικό, υψηλή άνοιγμα και κλείσιμο, ταχύτητα, κλπ.

Μετά από προσεκτική αξιολόγηση μας σχεδιαστές, είμαστε πολύ σίγουροι για το σχεδιασμό ένα αξιόπιστο λειτουργικό μηχανισμό που ταιριάζουν με τους διακόπτη κυκλώματος κενού. Στο πρώτο στάδιο, θα αναπτυχθούν μετά από δύο χαρακτηρισμούς για τους:

Ονομαστική τάση: 24kV

Ονομαστικό ρεύμα: 1250A και 2500Α

Βαθμολογήθηκε με βραχυκυκλώματος σπάζοντας τρέχον: 25kA / 31.5KA

Το νέο δείγμα θα έχει ολοκληρωθεί εντός 40 ημερών. Περιμένουμε τα νέα δείγματα ολοκληρωθεί με επιτυχία και να αποθηκεύσετε το κόστος παραγωγής του πελάτη μας καλά. Αυτό είναι επίσης στόχος μας επιχειρηματικό: προσπαθεί να μειώσει πελάτη μας του αγορά κόστος, παρέχοντας αξιόπιστα προϊόντα ποιότητας με ανταγωνιστικές τιμές βάσει μακροπρόθεσμης συνεργασίας!


Εξεταστική
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Επικοινωνήστε μαζί μας
Address: No.38, Gaoxin Road, Baoji, Shaanxi, Κίνα 721000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106