Λειτουργιών των διαφόρων συσκευών μεταγωγής

Source:

Διακόπτες κυκλώματος:

Κάνουν και να σπάσει όλα τα ρεύματα στο πεδίο εφαρμογής των αξιολογήσεων τους, από το μικρό φορτίο επαγωγικά και Χωρητικά ρεύματα μέχρι το σημερινό: βραχυκύκλωμα, και αυτό σε όλες τις συνθήκες σφάλματος στο σύστημα ενεργειακής τροφοδότησης, όπως γη ελαττωμάτων, αντίθεση φάσης, και ούτω καθεξής.

Διακόπτες:

Εναλλαγή ρεύματα μέχρι τους εκτιμημένο ρεύμα κανονικής και να κάνει στις υπάρχουσες βραχυκυκλώματα (μέχρι τους Ονομαστική σύντομο κύκλωμα που τρέχουσα).

Αποζεύκτες (μονωτές):

Χρησιμοποιείται για no-load κλείσιμο και άνοιγμα λειτουργία. Η λειτουργία τους είναι να απομονώσει 'κατάντη' συσκευές έτσι αυτοί μπορεί να εργαστεί.

Αποζεύκτες τριών θέσεων:

Συνδυάζουν τις λειτουργίες αποσύνδεση και τη γείωση σε μία συσκευή. Αποζεύκτες τριών θέσεων είναι τυπικά για τα GIS - μεταγωγής με μόνωση αερίου.

Εναλλαγή αποζεύκτες (διακόπτες φορτίου διάλειμμα):

Ο συνδυασμός της ένα διακόπτη και ένα απόζευξης, ή ένα διακόπτη με την απομόνωση της απόστασης.

Επαφείς:

Φορτίο θραύσεως συσκευές με περιορισμένη βραχυκύκλωμα κάνοντας ή το σπάσιμο ικανότητα. Χρησιμοποιούνται για υψηλές ταχύτητες μεταγωγής.

Γείωση διακόπτες :

Στη γη απομονωμένη κυκλώματα.

Make-απόδειξη γείωσης διακόπτες (γείωση διακόπτες με την παραγωγή ικανότητα):

Χρησιμοποιούνται για την ασφαλή γείωση κυκλωμάτων, ακόμα και αν υπάρχει τάση, δηλαδή, επίσης σε περίπτωση που κατά λάθος δεν απομονώθηκε το κύκλωμα να γειωθούν.

Περιοριστές υπερθέρμανσης:

Για την απαλλαγή των φορτίων που προκαλούνται από απεργιών αστραπής (εξωτερικοί υπερτάσεις) ή εναλλαγή λειτουργιών και γη ρηγμάτων (εσωτερικά overvoltages). Προστατεύουν το συνδεδεμένο εξοπλισμό από ανεπίτρεπτα υψηλές τάσεις.

Ασφάλειες:

Αποτελούνται από μια θρυαλλίδα βάση και ένα σύνδεσμο ασφαλειών. Με βάση, θρυαλλίδων μπορεί να καθιερωθεί μια απομόνωση απόσταση, όταν έβγαλε το σύνδεσμο ασφαλειών σε de-ενεργοποιημένους κατάσταση (όπως σε μια απόζευξης). Η θρυαλλίδα σύνδεση χρησιμοποιείται για μία ενιαία σπάζοντας ρεύμα βραχυκυκλώματος.

Εξεταστική
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Επικοινωνήστε μαζί μας
Address: No.38, Gaoxin Road, Baoji, Shaanxi, Κίνα 721000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106